https://tegosz.hu/wp-content/uploads/2021/11/Tájékoztató-iskolai-étkezés-befizetés-változása.pdf

Tisztelt Szülők!

Az emberi Erőforrások Minisztere 29/2021. (XI.19.) EMMI határozata értelmében 2021. december 1-jétől a köznevelési intézménybe történő belépés csak akkor engedélyezhető, ha a köznevelési intézmény ellenőrizte a belépni kívánó személy koronavírus elleni védettségének igazolását.

Az Intézményekbe való belépéskor védettséget igazoló dokumentumot kell bemutatni a portán.

Ez a rendelkezés érinti az ebédbefizetés rendjét is oly módon, hogy védettségi igazolás hiányában sem szülő sem pénzbeszedő ügyintéző nem léphet be az épületbe.

Fentiek alapján, továbbá a személyes érintkezés, ezzel a további megbetegedések csökkentése, elkerülése érdekében az alábbi intézkedést rendelem el a 2021. december hónap 6 és 14-e között aktuális 2022. év január hónapra szóló készpénzes ebédbefizetések vonatkozásában:

Az iskolákban meghirdetett készpénzes befizetési időpontok törlésre kerülnek. Ez alapján a szülők nyilatkozhatnak arról, hogy átutalással fizetik be a térítési díjat, amelyhez az erről szóló nyilatkozat kitöltésére van szükség. Ezt le tudják tölteni az iskolák illetve a Terézvárosi Gondozó Szolgálat honlapjáról, vagy kérésre el tudjuk küldeni a szülőknek.

Amennyiben az átutalást kívánják választani a nyilatkozatot legkésőbb december 2-ig kell eljuttatniuk az étkeztetési ügyintézőkhöz a megadott e-mail címekre, illetve személyesen a Budapest, VI. kerület Király u. 38. szám Terézvárosi Gondozó Szolgálat székhelyére.

Az átutalásos számlák december első hetében automatikusan a nyilatkozatok alapján a megadott e-mail címekre kiküldésre kerülnek. Az átutalási határidő nem változik, jelen esetben december 10-e!

További lehetőség a befizetésre, hogy az iskola bankszámlájára befizetik az esedékes összeget, a pontos, fizetendő összeg, valamint a számlaszámok vonatkozásában segítséget nyújtanak étkeztetési ügyintézőink. A banki befizetések esetében legkésőbbi határidő december 14-e, ez időpontig tudunk befizetéseket fogadni.

Étkeztetési ügyintézőink az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésre:

Bredács Evelin 06 70/ 375 3679 számon munkaidőben (hétfő-csütörtök 8:00-15:00, péntek 8:00-13:00), vagy az alábbiakban megadott iskolai email címeken.

bajza.etkezes@tegosz.hu

derkovits.etkezes@tegosz.hu

kettannyelvu.etkezes@tegosz.hu

Kanász Szilvia 06-70/334-6296 számon munkaidőben (hétfő-csütörtök 8:00-15:00, péntek 8:00-13:00), vagy az alábbiakban megadott iskolai e-mail címeken:

szinyei.etkezes@tegosz.hu

erkel.etkezes@tegosz.hu

vorosmarty.etkezes@tegosz.hu

Információk az alábbi forrásokból is elérhetőek:

tegosz.hu/dokumentumtár/Tájékoztató az iskolai étkezés befizetési rendjéről

Iskolai étkeztetés- Terézvárosi Önkormányzati Iskolák Facebook oldal

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét a határidők betartására !