Kedves Gyerekek!

A hagyományoknak megfelelően az idén is megszervezzük a nyári napközis tábort, ahová sok szeretettel hívunk és várunk Benneteket!

Kulturális és sportrendezvények, kirándulások, vetélkedők, kézműves foglalkozások és sok más program szervezésével szeretnénk minél több élményhez juttatni a résztvevőket.

A fentieken kívül lehetőség lesz idén is arra, hogy mindenki a saját érdeklődésének megfelelően speciális foglalkozásokon vehessen részt. A tervezett foglalkozások felsorolását ebben a tájékoztatóban megtalálod.

Mivel hosszabb-rövidebb időt fogunk közösen eltölteni, szükség van arra, hogy bizonyos szabályokat közösen elfogadjunk, és betartsuk a tábor házirendjét, amit a vírusveszély miatt idén is szigorúan fogunk ellenőrizni. A házirendet a következő oldalon olvashatjátok.

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődéseteket a tábor iránt, és személyesen is találkozni fogunk a nyáron!

Tisztelt Szülők!

A járványveszély miatti korlátozások az elmúlt hónapokban nagymértékben átalakították a gyerekek és a családok mindennapjait. Bár a szigorú intézkedések egy részét feloldották, a koronavírus még itt van köztünk, ezért a nyári napközis tábor megszervezésekor tavaly, illetve idén is sok új feltételt kellett bevezetnünk a résztvevők számára. Ezen a nyáron is szeretnénk segítséget nyújtani a családoknak, és megoldani a gyerekek felügyeletét azokban az időszakokban, amikor a családoknak szükségük van erre, de arra kérjük Önöket, hogy gondosan tanulmányozzák át ezt a tájékoztatót, és vegyék figyelembe a változásokat, szigorításokat. Kérjük, hívják fel gyermekeik figyelmét is a szigorúbb házirend betartására. A programokat most is igyekszünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálhassa a számára érdekes elfoglaltságokat, de azért a pihenésé lesz a főszerep.

A tájékoztató további részében olyan információkat találhatnak, amelyek a táborozás mindennapjaival kapcsolatos tudnivalókat tartalmazzák.

Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, ehhez mi is alkalmazkodni fogunk, ezért a táboroztatás feltételeiben a VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Információs telefonszámok:

Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. (Eötvös10)

322-2886

Derkovits Gyula Általános Iskola

342-8542

Bővebb tájékoztatót és a táborhoz tartozó nyomtatványokat ide kattintva tölthetik le.